Prosjektledere

Uten dyktige prosjektledere ville de fleste prosjekter stoppet opp. Siden 2015, har North rekruttert prosjektledere innen tekniske fagfelt. Sammen med gode samarbeidspartnere har vi gjennom mange år utviklet gode verktøy for å matche prosjektledere med selskaper de har felles verdier og interesser med. Om det er teknisk-, verdibasert- eller økonomisk interesse har vi hjulpet bedrifter finne prosjektledere som har bidratt til videre vekst, bedre lønnsomhet og bedre kontroll. 

Vår filosofi er at du kun gjør en skikkelig god jobb om du og bedriften har felles mål. Tradisjonelt sett sitter man gjerne i et intervju og blir lovet utvikling, lønnsøkning og faglig utfordring. Dessverre blir disse innsalgene oftere enn vi skulle ønske borte i tidsfrister, lederstilforskjeller, og forskjellig interesse.

Ingenting i livet er sikkert, men vi øker sjansen betraktelig for å treffe rett stilling i rett bedrift. Gjennom gode jobbanalyser, bedriftsanalyser og kompetanse/interesse kartlegging hos kandidat, slipper du si opp i prøvetid, eller enda mer utfordrende etter flere år fordi løfter ikke ble innfridd og forventninger uteble.

Se ledige stillinger, ta kontakt eller send inn en åpen søknad. Så vil vi ta kontakt med deg i løpet av svært kort tid for en konstruktiv og hyggelig prat.  Ser frem til å høre fra deg.

Våre kompetanseområder

Tech-support

Vi leverer dyktige medarbeidere med svært god teknisk forståelse og et hjerte for kundeservice.

Utviklere

Våre ressurser har et bredt spekter av kompetanser innen koding, cloud og it-sikkerhet.

Økonomimedarbeidere

Vi leverer autoriserte regnskapsførere- og medarbeidere og andre økonomiressurser.

Prosjektledere

Har du behov for noen som styrer dine prosjekter dekker vi et bredt spekter av fagområder.