For å finne den rette kandidaten kreves det kompetanse og kunnskap om fagområdet. Det har vi!

Din samarbeidspartner

Våre personalrådgivere startet karrieren selv innen bank, kontor, HR og administrasjon. Dette gjør at vi vet hva som er viktig for deg og for dine ansatte. Vi sørger for at selskapet stadig tiltrekker og beholder kompetente, motiverte kandidater som vil gjøre en forskjell. Vi opprettholder et godt arbeidsmiljø som systematisk verdsetter de ulike ferdighetene våre ansatte har å tilby. Dette gjør at vi har rett person til DIN bedrift.

Vi etterstreber å møte din bedrifts behov.

Noen av våre tjenester

Om det er innleie av konsulent til et konkret oppdrag/prosjekt, eller rekruttering til fast ansettelse, så hjelper vi deg gjerne. Ønsker du kompetansekartlegging, juridisk veiledning, lederutvikling eller andre HR-tjener hjelper vårt søsterselskap North-HR deg gjerne. 

Du lener deg tilbake mens vi tar oss av alle HR og arbeidsgiveransvar. Fast pris per time.

Et godt alternativ til recruitment fee er en innleiebasert modell hvor du leier inn kandidaten i prøvetiden for og så ta en avgjørelse på om dere er en god match. 

Den klassiske rekrutteringsmodellen hvor vi gjør markedsføring – søk – seleksjon – intervju og dere signerer kandidat hos dere til fast ansettelse. 

Vi setter dere i kontakt med pre-kvalifiserte kandidater i vårt nettverk som har kompetanse dere etterspør. Deretter kjører dere prosessen selv med eventuelle bidrag fra oss i den grad dere har behov. Perfekt for de med intern HR avdeling.

Våre kompetanseområder

Tech-support

Vi leverer dyktige medarbeidere med svært god teknisk forståelse og et hjerte for kundeservice.

Utviklere

Våre ressurser har et bredt spekter av kompetanser innen koding, cloud og it-sikkerhet.

Økonomimedarbeidere

Vi leverer autoriserte regnskapsførere- og medarbeidere og andre økonomiressurser.

Prosjektledere

Har du behov for noen som styrer dine prosjekter dekker vi et bredt spekter av fagområder.

Vår arbeidsprosess

Vi har lang erfaring med å hjelpe kunder identifisere de personlige egenskapene og kompetansekravene en stilling krever. Med tilgang til alle markedsledende kanaler, samt et bredt nettverk, når vi ut til kandidater som ellers ville vært utfordrende å finne. Er det ønskelig, gjennomfører vi også personlighets- og evnetester på vegne av våre kunder. Systemet vi er sertifisert i heter CUT-E og er markedsledende innenfor dette feltet. Ønsker du tilbud og innføring i hvordan vi gjennomfører en rekruttering, ta kontakt! Vi hjelper deg mer enn gjerne med å finne rett person.

Verdier

Dette er viktig for oss