Gjennom kvalitetssikret kompetanse og bredt kontaktnettverk skreddersyr vi bemanningsløsninger

Om North Talents

North ble grunnlagt i 2015 med mål om å bistå bedrifter med å finne rett person til rett tid. Gjennom kvalitetssikret kompetanse og bredt kontaktnettverk skreddersyr vi bemanningsløsninger og gjør vårt ytterste for å imøtekomme kundenes behov og ønsker.

Våre kunder velger oss fordi vi har høy kvalitet og fordi vi er flinke med folk. Vi legger stor vekt på tett og personlig oppfølging av alle kunder og medarbeidere. Hos oss blir du sett og ivaretatt og du kan stole på at vi gjør vårt ytterste for at du skal skal bli fornøyd.

Skjermbilde

Partner – AVdelingsleder

Ivo Myhre

Bakgrunn i samfunnsøkonomi og bred erfaring innen prosjektledelse. Ivo er opptatt av god kommunikasjon, ser det store bildet, og vet hva som skal til for å komme i mål. Han har flere års erfaring med utvikling av medarbeidere og prestasjonskulturer. Kunder og ansatte som forholder seg til Ivo vet at de blir hørt og sett av en som bryr seg om alle parter.

Ivo er også DNV GL-sertifisert rekrutterer og har mange meritterte tunge rekrutteringer bak seg. Med Ivo vet du at prosessen blir gjennomført ordentlig på på det profesjonelle og medmennskelige plan. 

ADMINISTRERENDE DIREKTØR

Kristoffer Holand

Kristoffer er gründer og leder av North Personnel. Han har en bakgrunn som elektriker, men har senere vært involvert i og ledet firmaer i ulike bransjer. Er utdannet innen personalledelse, med spesialisering i rekruttering. Alle som er involvert med Kristoffer vet at han ofte har godt humør og trives med en uformell tone. Han er glad i lange samtaler om tykt og tynt og holder lange “foredrag” om det som interesserer han.

På fritiden er han en ivrig klatrer og friluftsmann. Elsker all type aktivitet og har stor tro på at en aktiv kropp styrker sinnet.

admin-ajax

Rekrutteringskoordinator

Kristina Kristoffersen

Kristina arbeider som administrativ rådgiver i selskapet, med ansvar for juridiske spørsmål, lederstøtte og innovasjon. Med en bakgrunn som teamleder bringer hun solid erfaring fra kundepleie og rekrutteringsprosesser. Hun er DNV-sertifisert rekrutterer, samt har hun en bachelorgrad i HR og personalledelse fra Høyskolen Kristiania.

Hennes styrke ligger i å bygge relasjoner, drevet av hennes entusiasme og engasjement for at alle i North skal føle seg verdsatt. På fritiden utforsker Kristina sin kreative side, har en lidenskap for trening, vintersport og film