Ønsker du hjelp av dyktige rekrutterere? La oss hjelpe deg å finne veien til din drømmestilling ved hjelp av vår erfaring.

Råd til jobbsøkeren

Å finne riktig jobb kan være utfordrende. Gjennom mange år føler vi å ha funnet oppskriften på en prosess som er motiverende og positiv for deg som jobbsøker. Dette betyr at du skal holdes informert, bli behandlet rettferdig og sist, men ikke minst bli respektert hele veien. Prøv oss, så skal vi vise deg at jobbsøk kan være spennende og lærerikt.

Våre kompetanseområder

Tech-support

Vi leverer dyktige medarbeidere med svært god teknisk forståelse og et hjerte for kundeservice.

Utviklere

Våre ressurser har et bredt spekter av kompetanser innen koding, cloud og it-sikkerhet.

Økonomimedarbeidere

Vi leverer autoriserte regnskapsførere- og medarbeidere og andre økonomiressurser.

Prosjektledere

Vi leverer på alle nivåer innenfor tekniske fagområder som Bygg & Anlegg og Industri

Hva passer jeg til?

Det kan være vanskelig å vite hva man vil gjøre, eller hva man kan gjøre for den saks skyld. Derfor gir vi karriereveiledning til våre jobbsøkere, helt gratis! Det er ikke alle som har et konkret fagbrev, eller en profesjonsutdannelse. Våre dyktige rådgivere kan hjelpe deg finne en stilling som passer med dine ambisjoner, erfaringer og som du er motivert for. Usikker? Du har ingenting å tape på å prøve.

Ønsker du å gå hakket videre?

Vi er sertifisert innenfor bruk av markedsledende personlighet- og evnetester.

Kanskje du skal i et viktig jobbintervju og ønsker å vite mer om dine styrker før intervjuet? Eller du er usikker på hvilken jobb du har best forutsetninger i?

Personlighets- og evnetester kan si mye om din atferd, og hvilke roller og yrker du kan passe til. Det er også et ypperlig supplement til en karriereveiledning. Testene vi bruker kommer fra det tyske selskapet CUT-E og er ansett som en av de mest pålitelige testene på markedet.

Inkludert får du en rådgivningstime med en av våre personalrådgivere.

Ta kontakt for pristilbud, da omfang varierer.