Ønsker du jobb?

Er du et talent og leter etter jobb?
La oss hjelpe deg å finne veien til din drømmestilling.

Personlig råd til jobbsøkeren:

Å finne riktig jobb kan være utfordrende. Gjennom mange år føler vi å ha funnet oppskriften på en prosess som er motiverende og positiv for deg som jobbsøker. Dette betyr at du skal holdes informert, bli behandlet rettferdig og sist, men ikke minst bli respektert hele veien. Prøv oss, så skal vi vise deg at jobbsøk kan være spennende og lærerikt.

Vaare_omraader

Kundebehandler

Våre kundebehandlere har en svært viktig rolle for å bidra til å opprettholde selskapets rennommé og kundeportefølje. Tydelig kommunikasjon, målrettet fokus og det å være serviceinnstilt er verdier som settes høyt. Vi er opptatte av at alle vår ansatte yter det beste for hver enkelt kunde, hver eneste dag!

Lønns- og hr-medarbeider

Våre lønns medarbeidere kan utfylle mange roller i bedriften. Vi tilbyr både nyutdannete medarbeidere og de som har en del relevant erfaring. Med riktig utdanning og bred kompetanse føler kundene våre tillit fra dag èn.

Tech-support

Har du god teknisk forståelse og IT interesse, samtidig som du er menneskeglad, da kan DU være rett kandidat for denne stillingen. Kvalitetene vi ser etter er: utpreget service innstilling, høy arbeidskapasitet og teknisk kompetanse. Kjenner du deg igjen? Søk, så finner vi ut om du er en perfekt match!

Kontormedarbeider

Trives du å jobbe med administrative oppgaver og er interessert i å påvirke din arbeidshverdag? Kontormedarbeider stilling er for deg har god tallforståelse, setter seg raskt inn i nye systemer og har en ryddig og strukturert arbeidsmetodikk.

Hva passer jeg til?

Det kan være vanskelig å vite hva man vil gjøre, eller hva man kan gjøre for den saks skyld. Derfor gir vi karriereveiledning til våre jobbsøkere, helt gratis! Det er ikke alle som har et konkret fagbrev, eller en profesjonsutdannelse. Våre dyktige rådgivere kan hjelpe deg finne en stilling som passer med dine ambisjoner, erfaringer og som du er motivert for. Usikker? Du har ingenting å tape på å prøve.

Ønsker du å gå hakket videre?

Vi er sertifisert innenfor bruk av markedsledende personlighet- og evnetester.

Kanskje du skal i et viktig jobbintervju og ønsker å vite mer om dine styrker før intervjuet? Eller du er usikker på hvilken jobb du har best forutsetninger i?

Personlighets- og evnetester kan si mye om din atferd, og hvilke roller og yrker du kan passe til. Det er også et ypperlig supplement til en karriereveiledning. Testene vi bruker kommer fra det tyske selskapet CUT-E og er ansett som en av de mest pålitelige testene på markedet.

Inkludert får du en rådgivningstime med en av våre personalrådgivere. 

Ta ubegrenset med tester for 1999,-. Send mail til kristoffer@northtalents.no for påmelding.

Ta kontakt med oss for mer informasjon!

E-post: kristoffer@northtalents.no

Telefon: +47 928 16 581