OM OSS

VÅRT OPPDRAG: sikre våre oppdragsgivere stabilt,
kompetent og engasjert personale i tråd med våre verdier:

Om oss

North ble grunnlagt i 2015 med mål om å bistå bedrifter med å finne rett person til rett tid. Gjennom kvalitetssikret kompetanse og bredt kontaktnettverk skreddersyr vi bemanningsløsninger og gjør vårt ytterste for å imøtekomme kundenes behov og ønsker. Våre kunder velger oss fordi vi har høy kvalitet og fordi vi er flinke med folk. Vi legger stor vekt på tett og personlig oppfølging av alle kunder og medarbeidere. Hos oss blir du sett og ivaretatt og du kan stole på at vi gjør vårt ytterste for at du skal skal bli fornøyd.

Hjelper_deg
20200602_131942

Kristoffer Holand

Daglig leder

Kristoffer er gründer og leder av North Personnel.  Han har en bakgrunn som elektriker, men har senere vært involvert i og ledet firmaer i ulike bransjer. Er utdannet innen personalledelse, med spesialisering i rekruttering. Alle som er involvert med Kristoffer vet at han ofte har godt humør og trives med en uformell tone. Han er glad i lange samtaler om tykt og tynt og holder lange “foredrag” om det som interesserer han. 

På fritiden er han en ivrig klatrer og friluftsmann. Elsker all type aktivitet og har stor tro på at en aktiv kropp styrker sinnet.

Skjermbilde

Ivo Myhre

Partner - Faglig leder

Bakgrunn i samfunnsøkonomi og bred erfaring innen prosjektledelse. Ivo er opptatt av god kommunikasjon, ser det store bildet, og vet hva som skal til for å komme i mål. Han har flere års erfaring med utvikling av medarbeidere og prestasjonskulturer. Kunder og ansatte som forholder seg til Ivo vet at de blir hørt og sett av en som bryr seg om alle parter.

Ivo er også DNV GL-sertifisert rekrutterer og har mange meritterte tunge rekrutteringer bak seg. Med Ivo vet du at prosessen blir gjennomført ordentlig på på det profesjonelle og medmennskelige plan. 

Amina2 (1)

Amina Mrzic

Rekrutteringsansvarlig

Amina er utdannet ved handelshøyskolen BI og har lang erfaring fra bank og bemanningsbransjen. Bak seg har hun utallige gode kunderelasjoner og viser genuin interesse for mennesket hun har kontakt med, enten på kunde eller medarbeidersiden. Hun har stor tro på at kunnskapsmedarbeidere fungerer best når det er samsvar mellom kompetanse og oppgavene og at det finnes skreddersydde løsninger for hver kunde.  Privat elsker Amina å oppdage nye steder og bli inspirert av nye opplevelser. Energi og glede får hun av trening, samvær med familien og gode kvelder med venner.

Skjermbilde-pjmojau8rwqt6pg3vyasmk5aotmiym9e5k4rax2ks8

Katarzyna Kubaca

Regnskapsmedarbeider

Katarzyna har bakgrunn som regnskapsmedarbeider og en master i juss. Hun hjelper deg gjerne med spørsmål rundt lønn og fakturering. Du vil bli møtt med godt humør og god faglig forståelse når du tar kontakt med Katarzyna.

Ta kontakt med oss for mer informasjon!

E-post: post@@northtalents.no

Telefon: +47 928 16 581