Trenger du folk?

For å finne den rette kandidaten kreves det
kompetanse og kunnskap om fagområdet. Det har vi!

Din samarbeidspartner

Våre personalrådgivere startet karrieren selv innen bank, kontor og administrasjon. Dette gjør at vi vet hva som er viktig for deg og for dine ansatte. Vi sørger for at selskapet stadig tiltrekker og beholder kompetente, motiverte kandidater som vil gjøre en forskjell. Vi opprettholder et godt arbeidsmiljø som systematisk verdsetter de ulike ferdighetene våre ansatte har å tilby. Dette gjør at vi har rett person til DIN bedrift.

Vaare_omraader

Kundebehandler

Vi leverer kundebehandlere som er innforstått med hvor viktig selskapets rennommé formes gjennom god kundeservice. Gode på kommunikasjon, målrettet fokus og serviceinnstilt, er kvaliteter alle våre kundebehandlere skal ha. 

Lønns- og hr-medarbeider

Vi leverer lønns- og hr-medarbeidere som kan fylle mange roller i bedriften. Det seg være behov for bilagsføring, regnskapsarbeid, planlegging av bemanning, lønn, arkivering eller fakturering. Strukturerte, god tallforståelse og systematiske skal våre medarbeidere være. 

Tech-support

Trenger du en teknisk supportkonsulent som ønsker å gjøre en forskjell for dine kunder? Vi leverer supportkonsulenter som elsker å hjelpe mennesker med å løse tekniske problemer. Vi legger vekt på kommunikasjon, systematisk arbeid og evnen til å være løsningsorientert.

Kontormedarbeider

Vi leverer kontormedarbeidere med god arbeidsmetodikk og tallforståelse. De setter seg raskt inn i nye systemer og har kunnskap om arkivering, fakturering og generelle administrative oppgaver. Kontakt oss, så skal vi hjelpe deg løse ditt behov.

Ønsker du kandidat til fast ansettelse?

Vi har dyktige rådgivere som løpende jobber med rekrutteringsoppdrag på vegne av våre samarbeidspartnere.

Vi har lang erfaring med å hjelpe kunder identifisere de personlige egenskapene og kompetansekravene en stilling krever. 

Med tilgang til alle markedsledende kanaler, samt et bredt nettverk, når vi ut til kandidater som ellers ville vært utfordrende å finne.

Er det ønskelig, gjennomfører vi også personlighets- og evnetester på vegne av våre kunder. Systemet vi er sertifisert i heter CUT-E og er markedsledende innenfor dette feltet.

Ønsker du tilbud og innføring i hvordan vi gjennomfører en rekruttering, ta kontakt! Vi hjelper deg mer enn gjerne med å finne rett person.

Våre verdier

VI SØRGER FOR RETT PERSON PÅ RETT STED

Vi er opptatt av å ha løpende kommunikasjon med både oppdragsgiver og arbeidstaker. Det gjør at behovet for nødvendige endringer i f.eks. stillingsinstrukser og andre behov, blir behandlet omgående og videreformidlet til de det angår. Alle våre bemanningsrådgivere har jobbet direkte eller indirekte med bransjen de representerer. 

På bakgrunn av dette, har vi god kjennskap til hvilke offentlige retningslinjer du som oppdragsgiver må følge i en bemanningsprosedyre, og hvilke rettigheter og plikter din nye medarbeider har.

– Kristoffer Holand, Daglig leder, North Personnel

Ta kontakt med oss for mer informasjon!

E-post: post@northtalents.no

Telefon: +47 928 16 581