Ønsker du jobb?

Din drømmejobb, bare et klikk unna!

Hva kan vi gjøre for deg?

North Talents er en del av North Group, der North Talents har fokus å knytte rett medarbeider til rett arbeidsplass. Vi tilbyr skreddersydde rekrutterings- og konsulenttjenester til bedrifter i ulike størrelser. Vår visjon er å bli kundenes aller første valg når behovet for utførende personell melder seg. Vårt mål er å sikre våre oppdragsgivere stabilt, kompetent og engasjert personale i tråd med våre verdier. Våre ansatte er selskapets viktigste ressurs! Derfor har vi som arbeidsgiver en filosofi hvor alle blir lyttet til og gis mulighet til å vokse både profesjonelt og personlig.

Våre dyktige ansatte er selskapets viktigste ressurser og står klare til å hjelpe deg. Med lang erfaringsbakgrunn og nysgjerrighet brenner de for å gjøre en forskjell for våre kunder.

Vi har mange spennende stillinger innenfor ulike fagområder. Ønsker du ikke å søke på en spesifikk stilling, kan du registrere deg hos oss slik at en av våre rådgivere kan ta kontakt med deg.

Ønsker du vite mer om oss, eller bare finne kontaktinfo til en av våre fantastiske medarbeidere. Sjekk gjerne også ut vår profil på Facebook for ukentlige oppdateringer!

Siste fra bloggen

Kompetanse

Vi jobber kompetansebasert og er sertifisert leverandør av Aon assessment sine tester! Les litt mer om hvorfor det er viktig i en rekrutteringsprosess.    Kompetanse

Les mer

Skape hjemmekontor kultur

Det er ikke å se bort fra at det oppleves vanskelig å være motivert og kreativ når man har hjemmekontor.Følelsen av at hjem, fritid og

Les mer
RA_logo_RGB

Revidert arbeidsgiver

Vi er godkjent revidert arbeidsgiver av NHO

Medlem av hovedorganisasjonen

Vi er medlem av NHO Service og Handel